Fem teststudietips som fungerade för mig

En av de mest utmanande uppgifterna som gymnasie- och högskolestudenter står inför är att lära sig att studera effektivt för test och tentor. Under förberedelserna inför provet möter eleverna vanligtvis stora utmaningar. Undervisning på universitetets studiefärdigheter är mycket viktigt eftersom det till stor del beror på framgången för dessa tentor. Den här artikeln ger dig fem inlärningstips som hjälper dig att bli en bättre kandidat från det ögonblick du börjar implementera dem, och allt börjar med att undvika distraktioner.
Det första steget för att bli en bra testtagare är att utveckla bra studievanor. Den första tekniken för inlärning är att undvika alla distraktioner under inlärningen. Välj en plats som inte störs. Ett lugnt bibliotek eller ett hörn av ett rum, med dörren stängd, eller bara sitter i bilen utan andra människor i närheten, är en lugn plats att studera. Hitta samma plats varje gång du studerar.
Tidtabell för att starta dina studier är viktigt. Börja förbereda dig för tentor minst en vecka innan.
De flesta studenter vet, men den tredje punkten att komma ihåg är att inte fördröja. När man försöker få bra resultat vid tentor kan förhalning vara en dödlig mördare. Oavsett vad du vill uppnå, vänta inte med att komma igång idag.
De två sista teknikerna som verkligen fungerade för mig och fortfarande fungerar för mig använder flash-kort när jag studerar och frågar läraren eller professorn vad man ska fokusera på. Genom att använda flashminneskort lär du dig material för att skapa flashminneskort. Skriv frågorna eller ordförrådsorden på kortets framsida och skriv svaren på dessa frågor och ordförrådsord på baksidan av kortet. Dessa kort kan användas för att testa dig själv eller för att testas av andra lärande medlemmar. Slutligen fråga din lärare eller professor om testinnehållet och testformatet och justera din inlärningsstil i enlighet med detta.
Att lära sig och använda dessa examensstudier kan hjälpa dig att bli en bättre kandidat. En viktig framgångsfaktor är att lära sig att öka inlärningshastigheten. Tänk dig hur förberedd du kommer att vara när du kan lära dig två gånger materialet på halva tiden. SpeedStudyMethod.com [http://www.speedstudymethod.com/] är en webbplats som lär dig fördelarna med att öka din inlärningshastighet. Jag följde bara dessa steg och blev förvånad över hur min inlärningshastighet förbättrades. Jag kan också behålla den information jag lär mig. Det tog mig tre och ett halvt år att slutföra min grundutbildning. Jag har för närvarande en 3,79 GPA i min magisterexamen och jag har lärt mig många färdigheter i examensstudier och förbättrat min inlärningshastighet allt detta är annorlunda.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *