6 uppgifter att göra under den första veckan av studien

Efter att ha registrerats i kursen är nästa steg att förbereda sig för onlinekursen. Eftersom du kanske inte känner till online-inlärningssystemet som används av skolan kan den första veckan i onlinekursen vara lite förvirrande. Du måste lära dig hur du navigerar i det virtuella “klassrummet”, hur du interagerar med kollegor och professorer genom onlinesystemet och hur du gör dig bekant med online-inlärningsmiljön. Under den första veckan av online-lärande kan du utföra följande 6 online-lärande färdigheter:

1. Granska kurskraven

Efter att ha fått kurskraven för varje kurs, kontrollera noggrant kraven för att se till att du verkligen kan hantera arbetsbelastningen. Många online-studenter hoppar av halvvägs genom kursen efter att ha upptäckt att de inte kan lösa kursen. Låt inte detta hända dig. Om du tycker att kursen inte är lämplig för dig efter att du har kontrollerat kurskraven och beslutet om att återkalla kursen, ska du slutföra kursen innan skolans tidsfrist har passerat för att genomföra en hel eller delvis kurs. att få. kursåterbetalning.

2. Köp läroböcker och annat material

Köp alla läroböcker och annat kursmaterial så tidigt som möjligt för att försäkra dig om att du inte är efter i online-lärande. Många skolor har en egen bokhandel online eller en lista över rekommenderade bokhandlare där du kan köpa kursböcker och annat material.

3. Uppgradera datorns maskinvara och installera den nödvändiga programvaran

Uppfyller din dator systemkraven online? De flesta online-inlärningssystem kan nås direkt från vanliga webbläsare (som Internet Explorer eller Mozilla Firefox), men dessa online-inlärningssystem kan bara fungera bra på vissa minsta versioner av webbläsare (som IE 6.0 eller Firefox 2.0) Körs lokalt, så du måste uppgradera om du har en tidigare version. Skolan kan kräva att du installerar programvaran på din dator och att du läser programkraven och uppgraderar din dator innan du installerar programvaran.

4. Lär känna varandra med dina lärare och medstudenter

Om du går en online-kurs med många studenter kanske din online-lärare aldrig känner dig. Genom att använda online-anslagstavlan, låt din lärare ta initiativ till att presentera dig själv för att kort presentera dig själv. En lärare som vet något om dig kommer sannolikt att hjälpa dig att genomföra den här kursen. Gör dig själv en aktiv medlem i onlinekurser, ta initiativ till att lära känna dina kollegor och utbyta dina e-postmeddelanden eller andra online-kommunikationskonton med dem. Att ha skapat ett nätverk mellan lärare och kollegor kommer att göra ditt online-lärande liv enklare.

5. Planera ditt schema

Du bör hålla balans mellan din familj, karriär (om någon) och online-studier. En balans i livet kan bara uppnås genom god tidshantering. Upprätta ett regelbundet inlärningsschema och gör ditt bästa för att hålla fast vid det. Var inte tillgänglig under dessa timmar och planera din familjetid så att den matchar ditt studieschema så att de inte överger varandra.

6. Markera schemat för test och läxor i kalendern

En av de viktigaste faktorerna för online-studenters framgång är “självmotivation”. Ingen kommer att se tillbaka på dig och påminna dig om förfallodagen för dina läxor och testschema. När du har fått kursplanen (vanligtvis kursplanen som ges i början av online-kursen) bör du ha tillräcklig motivation för att inkludera alla uppgifter, frågesporter, uppsatser och projekt i din personliga kalender.

Generalisera

Att förbereda dig för lektionen i början av online-kursen hjälper dig att slutföra inlärningsprocessen smidigt. Använd ovanstående 6 online inlärningsfärdigheter för att börja lära dig

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *